Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

Свято Першого дзвоника в КЗ "Мар'янівський НВК І- ІІ ст

Дата: 24.01.2020 13:01
Кількість переглядів: 212

Свято Дня знань завжди було особливою подією як для учнів, їхніх батьків, так і для вчителів. Хтось переступає поріг школи вперше цього дня, для когось навчальний рік вже випускний. Однак всі учні назавжди запам’ятають шкільні дні, наповнені і веселощами, і важким навчанням.
Свято Першого дзвоника в КЗ "Мар'янівський НВК І- ІІ ст." відбулося в атмосфері піднесеного настрою.
Завдяки спільній праці спонсорів, батьків, вчителів та жителів села школа зустріла свято Першого дзвоника на високому рівні.
Першокласників до своєї родини гостинно приймали учні, вчителі та адміністрація навчального закладу. Першачків привітала та відразу взяла під своє крило їх перша вчителька Сенченко Ірина Олександрівна.
Під час святкової лінійки першокласники зачитали вірші про те, як вони готувалися до свого першого дня в школі. Зі словами добрих побажань до першокласників звернулися випускники, які подарували учням першого класу символічні подарунки.
Першою із початком нового навчального року привітала учнів, батьків та вчителів директор школи Назаренко Наталія Олександрівна. Вона побажала колективу навчального закладу натхнення, успіхів і нових досягнень, подякувала спонсорам, батькам, техперсоналу, вчителям та всім небайдужим за всебічну підтримку навчального закладу.
Святково настрою на шкільному святі додали пісні у виконанні учнів школи Собакар Єлизавети та Афенькіної Марії.
Традиційно пролунав перший дзвоник, який сповістив про початок нового 2019-2020 навчального року, і учні зі своїми вчителями знову завітали до рідної школи!

© Людмила Нестеренко

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано