Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

В рамках проведення профорієнтаційної роботи з учнівською молоддю та з метою надання допомоги школярам у визначенні їх професійного шляху у КЗ «Мар’янівський НВК І-ІІст.» фахівцем Михайлівського центру зайнятості був проведений квест-гру «Шлях до про

Дата: 31.01.2020 08:42
Кількість переглядів: 405

В рамках проведення профорієнтаційної роботи з учнівською молоддю та з метою надання допомоги школярам у визначенні їх професійного шляху у КЗ «Мар’янівський НВК І-ІІст.» фахівцем Михайлівського центру зайнятості був проведений квест-гру «Шлях до професії» для учнів 8-9 класів.

Школярам необхідно було пройти маршрут, на якому було 5 станцій. В заході брали участь 2 команди: «Фантазер» і «Професіонали». Підлітки на кожній станції в цікавій ігровій формі мандрували світом професій: зображали медичних робітників, відповідали на питання вікторини, складали вірші та згадували казки. Діти швидко орієнтувалися в секторах та знаходили рішення завдань. Під час квесту гравці навчилися працювати в команді, самостійно приймати обдумані, раціональні та швидкі рішення. Гра вийшла цікавою, дозволила учням краще пізнати один одного і виявити лідера.

Участь у квесті дала можливість ознайомитися з багатим світом професій, звернути увагу підлітків на таке важливе проблемне питання, як вибір професії; допомогти обрати справу до душі, відповідно до своїх можливостей.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано