Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

Плодородненська ОТГ висловлює  щиру вдячність

Дата: 07.02.2020 10:22
Кількість переглядів: 253

Плодородненська ОТГ висловлює  щиру вдячність

Олійнику Ю.О.,  Голофєєву О.І., та спеціалістам Михайлівського РЕМ Ткаченку О.А., Ковернику І.Ю. за небайдужість та порозуміння до проблем , які виникли у зв*язку з негодою на нашій території, працюючи безперервно, відновлюють електропостачання  на території Плодородненської ОТГ після снігопаду. Висловлюємо подяку керівникам сільгосппідприємств ТОВ «Алекс»  Кашлякову О.М., Кашлякову О.О., Кашлякову В.О., ТОВ «СПП ЛАНА»  Верещазі О.Л., Тамарковій А.Л., ФХ «Ітог» Пержинському В.Л., Клопову Ю.П. , директору ТОВ «Молодіжне» Рєзунову А.В.,а також керівництву Михайлівському ПНІ, ФОП Черногор С.І., які небайдужі до проблем нашої території та завжди готові прийти  на допомогу у складних ситуаціях.

         Не залишилися байдужими до проблеми мешканці сіл Борисевич О.В., Бездольний В.О. , Свєжаков М.В., Пойташ М.Б., Сафронов В.В.

            Щиро вдячні за витримку  та розуміння мешканцям сіл Солодке, Радісне, Зразкове, які залишаються  на протязі двох діб без світла. 

            Переконливе прохання до усіх мешканців Плодородненської ОТГ  провести обстеження території біля своїх домоволодінь, аби уникнути пошкоджень електропроводів та побутової техніки під час негоди.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано