Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

Місячник кар’єри молоді триває: Міні-Ярмарок вакансій за  професією «військовослужбовець» для молоді

Дата: 10.03.2020 12:43
Кількість переглядів: 302

Місячник кар’єри молоді триває: Міні-Ярмарок вакансій за  професією «військовослужбовець» для молоді

 

                05 березня 2020 року в Михайлівській районній філії Запорізького обласного центру зайнятості спільно з представниками Михайлівського районного військового комісаріату відбувся черговий організаційно-інформаційний  захід  для безробітних осіб, у тому числі для молодих людей  віком до 35 років,  які виявили бажання взяти участь в профзаході Міні-Ярмарок вакансій за  професією «військовослужбовець». Участь у заході взяли  26 осіб.

       Мета даного заходу: активізація рекламно-агітаційної роботи  щодо відбору на військову службу за контрактом, мотивація щодо працевлаштування.

      Під час зустрічі всі бажаючи мали змогу поспілкуватись з заступником військового  комісару Михайлівського районного військового комісаріату  підполковником  В.В. Шпаковим, який ознайомив присутніх  зі змінами в законодавстві, зосередив їх увагу на переваги та перспективи   проходження військової служби за контрактом в Збройних  Силах України: гарантоване грошове забезпечення та його підвищення в ході просування по службі, речове забезпечення,  можливість отримання вищої освіти у вищих військових навчальних закладах України  за рахунок держави без відриву від служби,  соціальні гарантії, пільги тощо.

      Посадовець надав вичерпні відповіді на всі питання учасників заходу.

      Також перед присутніми з метою покращення правової освіченості мешканців району виступила заступник начальника Михайлівського бюро правової допомоги Мелітопольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Мороз Тетяна Анатоліївна.

      Фахівці філії  Табаєва Ю.С. та Мостова В.В. ознайомили присутніх з  Планом заходів в рамках Місячника профорієнтації молоді, який триває до 01 квітня 2020 року та запросила всіх бажаючих приймати активну участь в заходах,  спрямованих  на прискорення працевлаштування та відпрацювання  навичок пошуку роботи, алгоритму розвитку кар’єри. А також  всім небайдужим  молодим людям до вибору та планування професійної кар’єри  звертатись до фахівців Михайлівської районної філії з питань щодо особливостей ринку праці та планування професійної кар’єри .

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано