Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

Профорієнтаційна квест - гра "Дорога в країну професій" та Співпраця з підприємствами

Дата: 10.03.2021 10:10
Кількість переглядів: 186

Профорієнтаційна квест - гра "Дорога в країну професій"

     Задля професійного спрямування учнівської молоді, формування її психологічної готовності та відповідального ставлення до вибору професії фахівцями Михайлівської районної філії ЗОЦЗ для учнів КЗ «Михайлівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 3» був проведений профорієнтаційний квест - гра "Дорога в країну професій".

      У грі, яка проходила у формі змагання між командами, взяли участь учні 9 класу. Підлітки з захопленням та ентузіазмом  долучились до участі у квесті, продемонстрували свою кмітливість, винахідливість, гумор. 

Змагаючись, діти отримали нові знання про професії, уміння продуктивно працювати в команді, спілкуватись. Психолог районної філії Юлія Табаєва зазначила, що залучення школярів до даних заходів дає дієвий результат: діти значно розширяють  своє уявлення про світ професій, знайомляться з  вимогами до  професій та сподіваємось, що  більш виважено та серйозно  підходять до вибору зайняття в майбутньому. 

      Профорієнтаційні заходи триватимуть! Сподіваємось, що такі зустрічі необхідні для усвідомлення вибору майбутньої професії та мають результат.

 

 

 

               Співпраця з підприємствами

 

09 березня 2021 року відбулась робоча зустріч заступника начальника відділу надання соцпослуг Михайлівської районної філії Запорізького ОЦЗ Мостової Валентини Вікторівни з директором ТОВ «Старобогданівське» Іриною Олексіївною Назаренко щодо працевлаштування безробітних та подальшого співробітництва.

 

 

 

 

 

 

 

 

            Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано