Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

Яку роботу пропонують роботодавці особам з інвалідністю в Запорізькій області?

Дата: 02.12.2021 15:12
Кількість переглядів: 155

Яку роботу пропонують роботодавці  особам з інвалідністю  в Запорізькій області?

 

На які пропозиції від роботодавців можуть розраховувати  особи з інвалідністю  в Запорізькій області? В базі даних Запорізької обласної служби зайнятості вакансії досить різноманітні, тож знайти роботу можуть  як фахівці, кваліфіковані робітники, так і ті, хто не має кваліфікації. Заробітна плата в актуальних на 02 грудня пропозиціях працедавців в залежності від посади та складності робіт досягає 17290 грн.

Можемо зауважити, що станом на 02 грудня 2021 року в базі Запорізької обласної служби зайнятості налічується 113  вакансій для осіб з інвалідністю.

Пропонуємо до Вашої уваги декілька наявних пропозицій роботи для людей з обмеженими можливостями:

  • АТ "ОПЕРАТОР ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ "ЗАПОРІЖГАЗ", майстер дільниці,  заробітна плата 17290 грн.

  • КП "НВК "ІСКРА", інженер-технолог, заробітна плата  14146 грн.

  • ПАТ "ЗАПОРІЖСТАЛЬ", слюсар з контрольно-вимірювальних приладів та автоматики (електромеханіка), заробітна плата 11428 грн.

  • ТОВ "ЕЛІТ-ПРОФІТ", швачка, заробітна плата 7000 грн.

  • ТОВ "СІЛЬПО-ФУД", продавець продовольчих товарів, заробітна плата 6020 грн.

Також роботодавці шукають прибиральників територій, підсобних робітників, робітників зеленого будівництва, продавців-консультантів та інш.

За 11 місяців 2021 року  службою зайнятості було укомплектовано майже 200 вакансій для осіб з інвалідністю, таким чином  особи, що потребують додаткових гарантій зайнятості знайшли постійну роботу.

«Напередодні Міжнародного дня зайнятості людей з інвалідністю в Запорізькій області триває Декада зайнятості для людей з інвалідністю. Фахівці служби зайнятості завжди готові надати всебічну допомогу у вирішенні питання зайнятості, тож звертайтесь до служби зайнятості і знайдемо роботу разом!», - зазначає директорка Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік.

.

 

Уточнити інформацію щодо наявних вакансій Ви можете  звернувшись до відділу  організації надання послуг роботодавцям за тел. 239-80-53

Додаткову інформацію можна отримати у відділі організаційно-інформаційної роботи та архівної справи Запорізького ОЦЗ за номером (061)233-11-47

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано