Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

Прекрасній людині – величезного щастя!

Дата: 06.12.2018 09:07
Кількість переглядів: 528

Прекрасній людині – величезного щастя!

Навчання дітей – це важка та кропітка праця, адже до кожного маленького громадянина треба знайти індивідуальний підхід. Бо якщо цього не трапляється, дитина просто не стане довіряти своєму вчителю чи наставнику. Більше того, така робота дуже відповідальна. Саме від того, що ми вкладаємо у підростаюче покоління залежить майбутнє нашої держави. Вже багато років з цим завданням успішно справляється директор КЗ «Мар’янівський НВК І-ІІ ступенів» Наталія Олександрівна Назаренко. Четвертого жовтня ця прекрасна жінка відсвяткувала свій ювілей. Її педагогічний стаж складає сорок сім років, тридцять чотири з яких вона успішно керує школою в селі Мар’янівка.
Наталія Олександрівна директор, якого люблять та поважають вчителі, батьки учнів та самі учні. Ця тендітна та привітна жінка – цілеспрямована і сильна духом людина. Рано втративши батька, Наталія Олександрівна навчилась усі свої проблеми вирішувати самостійно. Це не могло не відобразитись на її професійній діяльності. Як директор навчально-виховного комплексу вона намагається якомога рідше звертатись за допомогою до керівництва громади. Водночас, Н.О. Назаренко дуже грамотно організовує роботи, націлені на розвиток КЗ «Мар’янівський НВК І-ІІ ступенів».
- Треба ж робити все, щоб ми були на рівні з іншими. Мій колектив завжди підтримує мене у цьому прагненні. Хочу вам сказати, що у нашій школі немає випадкових людей. Тут працюють лише ті, хто дуже любить дітей. Така у нашому закладі атмосфера. Ми всі - фанати своєї справи, - каже сама Наталія Олександрівна.
- Наталія Олександрівна Назаренко – мудрий та завзятий керівник. Вона не розділяє свій колектив на адміністрацію та підлеглих. Працівники школи – це одна велика родина, що любляче піклується про дітей, які навчаються у КЗ «Мар’янівський НВК І-ІІ ступенів», - розповідає про ювілярку Плодородненський сільський голова А.В. Ходирєв.
У процесі навчання дітей Наталія Олександрівна забуває про все, вона з головою поринає в урок. Ніколи не бере з собою телефон, каже, що ніщо не повинно відволікати її від спілкування з учнями. Це приклад справжнього вчителя, людини, яка обрала собі професію за покликом серця та присвятила своє життя улюбленій справі.
Вітаємо Наталію Олександрівну з ювілеєм та бажаємо нових звершень, успішного розвитку її навчального закладу та звичайного людського щастя. Воно для кожного з нас полягає у різних речах. Шановна Наталіє Олександрівно, зовсім не важливо як для вас виглядає щастя, головне, щоб воно обов’язково заповнило ваше життя сповна. З Днем народження!

Катерина ВОЛГІНА.

Редакція газети "Михайлівські новини"

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано