Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

ВСТАНЬ, КОЗАЦЬКА СЛАВА УКРАЇНИ!

Дата: 06.12.2018 09:08
Кількість переглядів: 310

ВСТАНЬ, КОЗАЦЬКА СЛАВА УКРАЇНИ!

14 жовтня є особливим днем для українців, бо він поєднав у собі три значущих підстави вважати його святковим: релігійну, державну, ідеологічну. Це свято єднає країну, закликає усіх до згуртованості перед сучасними викликами та загрозами. Нині, коли на східних теренах України точиться боротьба за незалежність і суверенітет держави, ми маємо бути гідними спадкоємцями духовних цінностей та продовжувачами багатих традицій і славних справ предків. Цим зумовлено рішення встановити День захисника України саме 14 жовтня, який став святковим для сучасних воїнів та суспільства в цілому.
Напередодні цього великого свята у сільському клубі с. Зразкове зібралися небайдужі до долі України люди, щоб привітати героїзм, відвагу воїнів-захисників України та вшанувати пам’ять про тих, хто у різні часи боронив нашу землю від ворога. Упродовж всього святкового концерту ведучі Катерина Дейнега та Світлана Потапова розповідали про історію виникнення цього свята, та вітали віршами доблесних захисників України. Вокальний гурт «Маків цвіт» у складі С. Потапової, Владислава та Олени Романенків, Ольги Путіліної, Катерини Дейнеги, Ангеліни Мойсеєнко дарували глядачам пісні на воєнну, козацьку тематики «Вітчизні служити», «Поверніть пам’ять», «Єсаул» тощо. Ці пісні переплеталися із веселими і сучасними піснями «Каблучёк», «Смелая», «Папа, мама», інші. Вітання лунали не тільки від колективу, але й кожен із учасників подарував глядачам сольні пісні. Веселою сценкою «Бабки та насіння» розвеселили всіх О. Романенко та С. Потапова. Але справжній фурор та безліч приємних вражень викликали концертні номери на циганську тематику - пісні «Івушкі», «Ромашка» та «Циганський танок». Упродовж усього концерту виступи артистів глядачі супроводжували шквалом бурних оплесків. За це ми їм дуже вдячні.
Гідними нащадками Української армії є сьогоднішня молодь, яка вже має право називатися захисниками Вітчизни. А наші діти пишаються своїми батьками, це Едуард Єрьоменко, Олексій Адамяк, Валерій Тумко. Їм — батькам-героям пісні «Папа может», «Це моя земля» присвятила наша маленька дебютантка Христина Тумко. Ми завжди раді новим відкриттям, тому сподіваємося, що Христина і надалі буде окрасою нашого колективу. Кожного разу ми запрошуємо до співпраці нових учасників земляків, бо знаємо, — що наше маленьке село Зразкове дуже багате на таланти.
Мільйони людей вірять, що небо нашої України-матері стане мирним, адже його оберігають славні воїни. Їм довіряють найдорожче — зберегти мир та спокій в країні. Ми розуміємо, як важко нашим воїнам знаходитися далеко від своїх рідних і друзів , як важко кожного дня переживати смертельні ризики та втрати побратимів. Тож, ми повинні показувати нашим захисникам власну підтримку, повагу і віру в перемогу над ворогами.

С.П. ПОТАПОВА
Завідувач Зразківським СК, вдячні глядачі — родини Ганзіних, Гомон, Ситнік, Л. Волченкова та інші.

Редакція газети "Михайлівські новини"

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано