Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

Профорієнтаційний захід для батьків

Дата: 23.02.2021 16:02
Кількість переглядів: 165

Профорієнтаційний захід для батьків

 

З початком карантину надзвичайно багато змін ввійшли в наше життя.  Один з негативних наслідків – зростання   чисельності громадян, які залишились без роботи. Відповідно відбулось збільшення  зареєстрованих безробітних,  майже 40% втратили роботу під час карантину. Серед них особи, які мають неповнолітніх дітей. Особливої уваги надається батькам, у яких діти у віці, коли дитина починає ставати дорослою і перед нею постає питання: визначення у світі цінностей, набуття досвіду спілкування, відкриття та ствердження своєї унікальності й неповторності, як особистості. Саме в цьому підлітковому віці важливо зробити свідомий вибір орієнтирів свого майбутнього – визначення з вибором професійного напрямку. 

З метою максимально допомогти людині, яка звернулась до служби зайнятості, запроваджено  профінформаційний семінар для батьків, які перебувають на обліку в службі зайнятості.

Так 19.02.2021 році в Михайлівській районній філії для даної категорії й відбувся такий захід.

Мета заходу: інформування щодо сучасних підходів професійного самовизначення,  тенденцій та перспектив ринку праці.

Учасники заходу були ознайомлені з питаннями важливості усвідомленого професійного самовизначення та сучасними можливостями його здійснення – проходження профорієнтаційних квестів, використання профорієнтаційної платформи TELEGRAM на каналі «Відділ профорієнтації Запорізького ОЦЗ», тенденціями та перспективами ринку праці тощо.  Учасники семінару долучились до обговорення теми заходу, дискутували та що приємно вразило, уважно стежили за порадами, які надала психолог філії Табаєва Юлія.

 

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано