Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

На території Плодородненської сільської ради 19.03.2021року за ініціативи Михайлівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області була проведена нарада за участі представників органів місцевого самовряд

Дата: 30.03.2021 16:28
Кількість переглядів: 382

 

           На території  Плодородненської  сільської ради 19.03.2021року за ініціативи Михайлівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області була  проведена  нарада за участі представників органів місцевого самоврядування, районної державної лікарні ветеринарної медицини, суб’єктів господарювання, що займаються бджільництвом або здійснюють господарську діяльність у сфері вирощування сільськогосподарських культур (рослинництво, садівництво).

         На нараді присутнім доведено зміни до деяких нормативних актів України з питань бджільництва, інформацію щодо порядку реєстрації пасік та здійснення бджолярами протиепізоотичних заходів особливо в весняний період. Вимоги щодо порядку проведення відбору та пересилання зразків до акредитованих лабораторій Держпродспоживслужби.

        Окремо обговорено питання налагодження взаємодії між органами місцевого самоврядування, пасічниками та аграріями під час обробіток сільськогосподарських культур хімічними засобами захисту рослин. В першу чергу оповіщення пасічників про заплановані обробки.

        Всім охочим надано було слово для виступу.

        В кінці наради учасники отримали вичерпні відповіді на питання від спеціалістів на актуальні для них питання.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано