Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

УВАГА, ШАХРАЇ!

Дата: 29.11.2021 08:18
Кількість переглядів: 241

УВАГА, ШАХРАЇ!

Останнім часом дедалі частіше  власникам сільськогосподарської техніки надходять пропозиції від деяких осіб за певну суму коштів   «вирішити питання» з Головним управлінням Держпродспоживслужби в Запорізькій області стосовно відомчої реєстрації сільськогосподарської техніки або видачі посвідчень тракториста-машиніста.

Головне управління повідомляє, що це одна із схем викачування аферистами  грошей з громадян.

Процедура реєстрації сільськогосподарської техніки є досить простою та прозорою.

Для реєстрації та/або зняття з обліку сільськогосподарської техніки, прийняття іспитів на отримання посвідчення тракториста-машиніста, необхідно направити документи поштою або подати особисто до Головного управління  (адреса: 69002 м. Запоріжжя, вул. Гоголя 105 а).

З переліком документів, необхідних для здійснення реєстраційних дій щодо сільськогосподарської техніки або отримання посвідчення тракториста-машиніста Ви можете ознайомитись на сайті Головного управління https://www.gudpss-zp.gov.ua в розділі «Сектор нагляду і реєстрації сільськогосподарської техніки».

Номер телефону для отримання консультацій : 061-228-04-30

Оплата за бланк свідоцтва про реєстрацію та номерний знак здійснюється до Державного підприємства «Київоблагростандарт». Вартість бланку свідоцтва про реєстрацію машини становить 63 грн., державного номерного знаку – 144 грн.  або 189 грн. в залежності від його типу, номерного знаку "Транзит"- 63 грн. Вартість бланку посвідчення тракториста-машиніста становить 63 грн.

При реєстрації нової техніки (яка раніше не була зареєстрована на території України) інспектором Головного управління проводиться огляд зі складанням відповідного акту огляду. Виїзд інспектора Головного управління безкоштовний.

Шановні мешканці територіальної громади,  наголошуємо, будьте пильними та не дозволяйте аферистам вводити себе в оману. У разі отримання  пропозицій від вказаних осіб, одразу ж звертайтеся до правоохоронних органів.

 Відеокоментар фахівця «Увага, шахраї!»  можете переглянути за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=bad1b3fH788


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано