Плодородненська сільська військова адміністрація

Запорізька область, Мелітопольський район

ШАНОВНІ КОЛЕГИ – ПРАЦІВНИКИ, ВЕТЕРАНИ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ!

Дата: 06.08.2021 13:43
Кількість переглядів: 199

Фото без опису

 

ШАНОВНІ КОЛЕГИ –  ПРАЦІВНИКИ,                

ВЕТЕРАНИ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята –

Дня працівників ветеринарної медицини!

 

Сьогодні Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів (Держпродспоживслужба) є центральним органом виконавчої влади, який реалізує державну політику по різним напрямкам діяльності в тому числі  і в галузі ветеринарної медицини, сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів, ідентифікації та реєстрації тварин.

Тому ветеринарна медицина виконує великі державницькі функції — забезпечує належний рівень епізоотичної ситуації, надійну охорону здоров’я людей і тварин, безпеку та якість продуктів харчування, поліпшення екологічного стану довкілля.

В руках спеціалістів, яки присвятили свою долю ветеринарії – складна і відповідальна справа, яка вимагає щоденного та сумлінного її виконання, любові до тварин, співчуття, швидкого прийняття рішень у нестандартних ситуаціях, сміливості, фізичної сили й витривалості, емоційної стійкості, спостережливості, доброї пам’яті, логічного мислення, готовності до усвідомленого ризику й особистої відповідальності.

Забезпечуючи профілактику та державний нагляд (контроль) за якістю та безпечністю продукції тваринного і рослинного походження, Ви відвертаєте загрозу для життя та здоров’я населення, завжди стоїте на сторожі епізоотичного та епідеміологічного  благополуччя на підконтрольній території.

Дорогі колеги, шановні наші ветерани ветеринарної служби Михайлівського району! Щиросердечно вітаю Вас зі святом, бажаю Вам, Вашим рідним і близьким міцного здоров’я, щастя, прихильності долі, миру і процвітання, успіхів у здійсненні задуманих планів, достатку та благополуччя, виробничих і творчих успіхів у самовідданій, натхненній ветеринарній праці на благо країни!

 

З повагою,                                Начальник

Михайлівського районного управління

Головного управління Держпродспоживслужби

в Запорізькій області

Ірина КОНОВАЛЕНКО                          08.08.2021


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано